Aisne
Vandaag kan ik weer even internetten. Dat is in deze omgeving nogal uitzonderlijk; dit gedeelte van Frankrijk is tameijk leeg. Het landschap is licht glooiend, en bestaat uit uitgestrekte akkers. De boeren hier hebben enorme oppervlakten te bewerken. Af en toe loop ik door een dorpje, en in zo'n dorpje is dan meestal (bijna) niemand te zien. Na een lang stuk van de N2 gelopen te hebben, volg ik vanaf Vervins de D966. Ik schrijf dit in Neufchatel-sur-Aisne, aan de D966, en vandaag loop ik de twintig kilometer naar REIMS. Van Soignies tot de grens met Frankrijk was precies dertig kilometer, en vanaf de grens tot Neufchatel heb ik ongeveer 113 kilometer gelopen.
Hoi Bert
Fijn dat je weer op reis bent! Succes!
Als je weer van die boze honden ziet denk dan aan onze Yuki ( Akita Inu )! Onze nieuwe buren vragen zich af of Yuki wel blaffen kan, ze is altijd zo rustig!
groetjes
JOY
Ha Bert, wij hebben geen hond dus hier is het hier veilig en vriendelijk langswandelen.
Goede voortzetting.
Veel groeten, marlies
Ha, Bert
Ik had ze al gezien op Google-satelite; al die glooiende akkers. Het gaat lekker zo, met een mooie stad in het vooruitzicht.
Ja, arme beesten. Soms blaffen ze de hele nacht naar elkaar.
Ja, arme mensen.
Leuk, dat er weer wat verhaal komt!
Zonnige groet, Tanja
hey die Bert,
Leuk dat je weer aan het wandelen bent. Je vlot al aardig. Ik blijf je volgen. Maar ik ga ook nog op vakantie naar Indonesië vanaf Zondag as. dus ik lees je verhalen bij terugkomst wel weer.